Skupno število ogledov strani

petek, 8. april 2011

Kako lahko komentirate

Starši, vabljeni h komentiranju! Na blogu lahko tudi komentirate. Če želite kaj sporočiti vašim mladim turistom, kliknite na besedico KOMENTARJI, odprlo se vam bo novo okno, v katero vpišete komentar, nato pa sledite navodilom. Ne pozabite se prijaviti, ko vas računalnik vpraša za vaš račun (večinoma google - gmail). Brez prijave ne morete komentirati. Otroci bodo veseli vaših spodbudnih besed.

7 komentarjev:

  1. komaj čakam da grmo v šolo v naravi.

    JUPI!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživajte, veliko se naučite novega, da se bomo še mi starši naučili kaj od vas. Slikice so lepe in zanimive. Le tako naprej.
    Lep pozdrav iz Krške vasi, Matjaž in Romana.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav v Faro!
    Težko pričakovana šola v naravi, pa je en dan že za vami. Vam bo kar prehitro minilo.
    Lepo je videti vaše nasmejane obrazke. Le bodite veseli in pridni. Učiteljici pa naj polnita blog z vašimi dogodivščinami, ker smo starši straaaaašno radovedni:-)))
    Lara, vem da se boš imela lepo in doma komaj čakamo tvojega navdušenega pripovedovanja o tem kako super je bilo.
    Lepo se naspite, ker imam občutek, da bo jutri en noro zabaven dan.
    Lahko nočko!
    Darja

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljeni naši petošolci en dan je že za vami in vidim,da ste se imeli zeelo fajn vsi veseli in nasmejani kar tako naprej ker dobra volja je najbolja
    lahko noč vsem skupaj

    OdgovoriIzbriši
  5. Doma sem razbil skodelico pa ne upam povedati ženi. Mi katera prinese skodelico, da jo "vtaknem" na prazno mesto? Vaše so prav "kulske"

    Šifra: Obupani ati ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. ha ha ha

    pa uživajte 100 na uro!

    OdgovoriIzbriši
  7. Že pol ure brskam po slikah in berem komentarje, kar se je že dogajalo in se še dogaja v šoli v naravi. Bi rekel, da je zelo pestro in naporno. Tovarišici Darja in Edita - upam, da bosta zdržali še en dan. Naslednji teden pa se bosta spočili. Predlagal bi še g. ravnateljici en dan nagradnega dopusta za obe.
    Lp vsem,

    OdgovoriIzbriši